Samarbeidsavtale med Torsov Sport

Amasone har inngått en samarbeidsavtale med Torshov Sport Drammen og Hummel.

Denne avtalen innbærer at alle bestillinger av tøy og utstyr til klubben skal gå gjennom Torshov Sport Drammen. Her vil det også bli trykket på klubblogoer på alt tøy, samt initialer og navn. All trykk til konkurransedyktige priser.

VIKTIG!

Alle medlemmer informerer om at de kommer fra Amasone for å få rabattene og for å få registrert salget. Ved kjøp av Hummel utstyr, bidrar dette til at klubben får større spons tilbake i avtalen med AssistCo.

Kontaktinformasjon Torshov Sport Drammen
Øvre Storgate 8
3018 Drammen
Telefon: 32 83 07 35
Epost: drammen@torshovsport.no

 

Åpningstider:
Man – Fre: 10-18
Lørdag: 10-16

Dine fordeler som Amasone medlem:

  • 20 % på enkeltkjøp av Hummel produkter i butikken.
  • Nettpriser (torshovsport.no/fotball) på fotballsko i butikk. Forbehold om nettopriser på utvalgte fotballsko, Trusox og supporterutstyr/Replica.
  • 30 % ved felleskjøp av Hummel varer i klubbens regi, det er kun ansvarlige fra fotballgruppen som kan foreta felles bestillinger eller lag som har fått godkjennelse fra fotballgruppa. (veiledende priser legges til grunn).
  • 10 % på Pulsklokker.
  • 10-15 % på veil. priser av øvrige treningstekstiler og Joggesko, uavhengig av modell/merke. Medlemmene vil også få gratis fotanalyse for å finne riktig modell.

Bestillingsinstruks Amasone Fotball

Bestillinger gjøres via mail, telefon eller direkte i butikk.

steffen@torshovsport.no

Kontaktinformasjon Torshov Sport Drammen
Øvre Storgate 8
3018 Drammen.
Telefon: 32 83 07 35
Epost: drammen@torshovsport.no

 Åpningstider:
Man – Fre: 10-18
Lørdag: 10-16

 Ansvarlige i klubben for fellesinnkjøp:

Anniken Widerø

Det er viktig at ved bestilling av utstyr som klubben dekker skal det sendes inn en rekvisisjon med hva, når og hvem som kan ta ut utstyret fra butikken. Denne mailen skal sendes fra de personer som er godkjent av AmasoneFotball. Når utstyret er på plass i butikken vil de ta kontakt med personen som står på rekvisisjonen (personen som kan ta ut utstyret) og gi beskjed om at alt er klart.

Ønsker laget å bestille utstyr på egenhånd kan dette gjøres i butikk for å låne med størrelser for å prøve, eller bestille på samme mail-adresse nevnt ovenfor.

Da er det viktig at det er en person pr. lag som kan godkjenne uttaket fra lagkassen og med godkjennelse fra klubb.

Her vil det jo være minimum 10stk av det som bestilles for å få klubbrabatten

Viktig å være tidlig ute med store bestillinger, spesielt viktig mot starten av fotballsesongen. 1-2uker må beregnes i forhold til trykking når varer er mottatt i butikk.

Trykkpriser:

Dette blir prisene for Amasone Fotball sitt trykk som blir da oppbevart på lager i butikk, slik at vi da har muligheten til å trykke raskt alt ifra draktsett, fellesbestillinger og til den enkelt medlem som er innom for å handle.  Pris på sponsortrykk tas på forespørsel da det varierer i forhold til antall og farger. Se katalog.

  • Logoskjold – 37,-
  • Logo rygg – 37,-
  • Initialer/navn 2,5cm – 10,-pr bokstav
  • Store tall 29,- pr siffer
  • Små tall 15,- pr siffer

Draktene